Övernattningsturer. För bokning av tur, klicka här.
 

Varmt välkomna med er bokning!

Ridweekeend på HälsingegårdDet här boendepaketet vänder sig till er som vill njuta av fantastiska dagar med hästar, härligt umgänge, vacker natur och mindfullness.
Med kompisgänget, systrar och bröder, mammagruppen, arbetskamrater eller varför inte en helg för familjen att bara njuta.

Dag 1.

 17:00 Ni kommer till gården och där blir det en visning av gården och ni får se vart ni skall bo.
18:30 Ni intar sedan en middag ute på altanen eller inne i den mysiga stugan medan vi pratar om dagarna och vilka hästar som kommer passa er.

Dag 2.

8:30 Ni startar dagen med en serverad frukost som ni väljer om ni vill njuta ute på altanen eller inne i stugan. Den som vill får gärna hjälpa till i stallet med hästarna på morgonen.

10:00 Startar ni med ett ridpass på ridbanan där ni utvecklar er ridning och lär känna hästarna.
12:00 Lunch som intas på gården.
Efter lunchen gör vi hästarna redo för en uteritt i våra fina omgivningar. Kanske rider vi till sjön och låter hästarna bada.

När vi är åter tillbaka på gården gör vi tillsammans upp en plan för kvällen, ni serveras en välsmakande middag och ges tid för egen avkoppling och eventuellt ett bad för den som önskar på gårdens privata sandstrand.
Dag 3.

 8:30 Ni startar dagen med en serverad frukost som ni väljer om ni vill njuta ute på altanen eller inne i stugan. Den som vill får gärna hjälpa till i stallet med
hästarna på morgonen.
10:00 beräknas vi ge oss ut på dagens ridtur längs gräsbeklädda stigar, genom skog och över bäckar
och ängar i den fantastiska Hälsingeskogen. Här finns lugnet, enkelheten och den trygga samhörigheten
med islandshästen. Längs vår väg stannar vi för att äta en lättare måltid i skogen.  Därifrån ger vi oss sedan iväg tillbaka mot gården. 
16:00 Vi räknar med att avsluta dagen.


På gården finns tre olika boendemöjligheter. 
På loftet i vår gamla stuga från 1700 finns en 140 cm bred dubbelsäng samt en 140 cm bäddsoffa med hemtrevlig inredning. I samma stuga finns också Kammarn på nedre plan. Här finns en dubbelsäng på 180cm, där sover ni extra gott med mysig och hemtrevlig inredning. 

På snickeriet finns vårt rymliga lägerrum. Här är inrett med fyra våningssängar med totalt åtta bäddar i gemytlig miljö. 

Tillgång till kylskåp och micro finns för den som vill ta med något eget att värma eller förvara. Gården har ett fint och välordnat utedass samt tillgång till enklare tvättmöjligheter, dock ej dusch men bad i sjön på vår fina sandstrand finns alltid tillgängligt. Möjlighet att hyra bastu i granngården finns. 

Priser:
3 500:- / pers
vid bokning av ett sällskap på 4 pers  3 000:-/ pers
inkl. bokningsavgift 1000:-/pers

Turen kräver ingen ridvana,
rekommenderad ålder på barn utan ridvana 10 år. 

Maxvikt 90kg. 

Kan bokas fr.o.m. första maj till sista september.