Ridläger 2022!!

Äntligen har vi satt datum för 2022 års ridläger. 

Nedan kan ni läsa vad lägren innehåller och vilka åldrar/erfarenheter de riktar sig till samt vilka datum de är placerad på. 

Anmälan till läger görs via formulär längst ner på denna sida.

Hoppas vi ses i sommar! 


Vid frågor vänligen kontakta Elin
elin@ridislandshast.se, 070- 513 69 54 


Läger 1

18-19 juni (Nytt datum!) 

Två dagars dagridläger för barn i åldern 7-11 år som kan rida  själv i skritt och har börjat tölta och trava. Lägret är dagtid mellan kl 9-16:00.
Två dagar fyllda av hästar, ridning, kompisar, bad och massa skoj.
I lägret ingår lunch och fika båda dagarna.

Pris:
1350:- /pers

Läger 2

16-18 juni  FULLT!

Tre dagars ridläger för ungdomar i åldern 11-14 år med ridvana och som behärskar skritt, tölt samt trav på ridbanan och galopp i skogen. Vi kommer att rida ut i skogen, träna på ridbanan, leka tillsammans, bada om vädret tillåter och såklart massa mys i stallet och med hästarna! Det går även att ordna övernattning för den som vill. Möjlighet att ta med egen häst finns.

Pris: 
2400:- /pers 
2200:- /pers  (med egen häst)
Läger 4

Denna sommar kommer vi att erbjuda läger 4 som ett bokningsbart specialläger. Detta riktar sig till er som vill boka ett eget läger med er egen grupp! Kanske det äntligen är dags att dra ihop ett ridläger för släkten, vännerna, kollegorna eller dyl. Alla oavsett tidigare ridvana är välkomna. 

Här finns möjlighet att kombinera ihop erat ridläger i samråd med oss. På gården finns möjlighet till övernattning både för er och era hästar, om ni har egna hästar som ni vill ta med. 

Dagarna kan bland annat bestå av ridlektioner på ridbanan, stallmys, uteritt, träning för ryttare, strandbad, yoga och massage.  

I lägret ingår mat, såsom frukost, lunch, middag och fika.

Pris: mejla din förfrågan så återkommer vi med en offert.  

Läger 5

3-4 augusti  FULLT!
 

Ett läger för ridvana ungdomar med möjlighet till gemensam övernattning i vår stuga. Lägret vänder sig till ungdomar i åldern 11-16 år, som behärskar skritt, tölt och trav och som vill utvecklas mer och ha roligt med hästarna. Dagarna kommer bla. bestå av ridning på banan, skötsel, uteritt, träning för ryttare mm.
I lägret ingår mat, såsom frukost, luncher, middag samt en övernattning.

Pris: 1900:- /pers 

Läger för de minsta

Vi kommer även denna sommar att ordna lägerdagar för de minsta ryttarna 3-7 år under sommaren. Vi kommer då att rida på ridbanan, mysa och pyssla i stallet, fika och ta en ridtur/ promenad i skogen med hästarna. 

Datum och tider för dessa kommer att läggas ut på våra sociala medier, så håll ut kik där eller skicka en mejlförfrågan. 

Pris:  kommer i samband med datum och mer info

ANMÄLAN

Anmälan till något av våra läger görs via mejl elin@ridislandshast.se
eller till Elin på telefon 070- 513 69 54

Vid anmälan till våra läger anger ni:
- namn
- ålder
- vilket läger ni önskar delta på
- ridvana
- ev. allergier

Alla anmälningar till våra ridläger är bindande och faktureras.
Minsta antal deltagare till lägren är 5 personer.
Med reservationer för ev. ändringar