Ridläger 2024!

Nu finns sommarens ridläger redo att bokas! 

Anmälan till årets ridläger sker via "Book Now/Boka Nu"-knappen. Anmälan är bindande och återbetalning av bokningsavgiften återfås enbart mot uppvisade av läkar- eller veterinärintyg. 

Vid frågor vänligen kontakta Elin
storskogen.elin@hotmail.com , 070- 513 69 54 


Läger 1: 18-20 juni

Tre dagars ridläger för barn i åldern 8-12 år med ridvana och som behärskar skritt, tölt samt trav på ridbanan och galopp i skogen. Vi kommer att rida ut i skogen, träna på ridbanan, leka tillsammans, bada om vädret tillåter och såklart massa mys i stallet och med hästarna! Vi startar dag 1 tillsammans kl. 10 och avslutar dag 3 kl. 16. Övernattning ingår för den som vill. Frukost, lunch och middag ingår. 

Pris: 2950 kr /p.
Läger 2: 9-12 juli

Fyra dagars ridläger för ungdomar i åldern 12-18 år. Lägret vänder sig till ungdomar med god ridvana som vill träna och utvecklas målmedvetet med sin häst. Under dessa fyra dagar lägger vi fokus på häst-och ryttarutveckling och vi kommer även att välkomna en gäst-tränare under en av dagarna. Vi startar dag ett kl. 10 och avslutar kl. 16 dag fyra. Övernattning för häst och ryttare finns på gården. Frukost, lunch och middag ingår. 

Pris: 4200 kr /p. 
Läger 3: 18-20 juli
 
Tre dagars ridläger för ungdomar med möjlighet till gemensam övernattning på gården. Lägret vänder sig till ungdomar i åldern 12-16 år, som behärskar skritt, tölt, trav och som påbörjat galopp i skogen. Vi startar dag ett kl. 10 och avslutar kl. 16 dag tre. Dagarna kommer bla. bestå av ridning på banan, skötsel, uteritt och bad om vädret tillåter. Frukost, lunch och middag ingår. 

Pris: 2950kr /p.